Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Студентів вчитимуть писати проекти

У Львові активних студентів безкоштовно навчатимуть. Мерія розпочинає цикл навчань для учасників програми «Перший кар’єрний крок». Від сьогодні для учасників Другого конкурсу студентських проектів проведуть ряд навчань на тему «Написання та реалізація проекту». Проведе їх заступник начальника відділу кадрів мерії Галина Бордун, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Також до уваги студентів будуть навчання з бізнес-планування. Завершиться цикл навчанням тренера Інституту Громадського Лідерства Максима Коляди «Команда. Робота в команді».

«Участь у тренінгах-семінарах візьмуть учасники програми «Перший кар’єрний крок», які проходять стажування у різних підрозділах Львівської міської ради. Слід зазначити, що тематика цьогорічних проектів молодих людей відрізняється від попередньої активним соціальним спрямуванням, далекоглядністю і довгостроковими цілями. Зокрема цілі проектів - розвиток і підтримка роботи із особами з вадами зору, розвиток пальчикового живопису, створення центру музикотерапії, розвиток буккросингу, популяризація дитячого малюнку тощо. Це свідчить про небайдужість молоді до проблем громади Львова», - зауважила заступник начальника відділу кадрів мерії Галина Бордун.

Даний проект проводиться за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Точка зору, відображена у даному проекті може не співпадати з офіційною позицією уряду США.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ