Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Студентська збірна Львівської політехніки стала володарем Кубку Львівщини з вільної боротьби

Студентська збірна Львівської політехніки вдруге стала володарем Кубку Львівщини з вільної боротьби серед студентів. Про це повідомили у Львівському обласному відділенні Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

У палаці спорту Національного університету “Львівська політехніка” відбувся фінал Кубку з вільної боротьби серед студентських команд вищих навчальних закладів III – IV рівнів акредитації Львівської області.

Протягом навчального семестру за право потрапити до фіналу змагалися команди 5-ти вищих навчальних закладів Львівщини. Відповідно до регламенту змагань, турнір проводився по коловій системі, а дві команди, які набрали найбільшу кількість очок, ставали фіналістами.

За підсумками першого етапу змагань, право боротися за кубок у фіналі отримали збірні Національного університету “Львівська політехніка” та Львівського національного аграрного університету.

Перемогу у фіналі з рахунком 6:2 впевнено здобули борці Львівської політехніки. Срібні медалі та друге місце вибороли студенти Львівського національного аграрного університету, а бронзовими призерами змагань стала команда Львівського національного медичного університету ім. Д.Галицького.

Нагороджували переможців срібний призер ХХІХ літніх Олімпійських ігор в Пекіні, лідер збірної України з вільної боротьби Андрій Стаднік, дворазова олімпійська призерка Марія Стадник та начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович, які із захопленням спостерігали за фінальними поєдинками.

Усі призери змагань отримали медалі та дипломи, а переможці ще й перехідний кубок, право на володіння яким вдалося відстояти спортсменам Національного університету “Львівська політехніка”.

Зауважимо, що змагання на Кубок Львівської області серед студентських команд організовувало Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. Як наголосив начальник Львівського обласного відділення Комітету Анатолій Ігнатович, мета змагань – пропаганда спорту серед студентів, зокрема, залучення їх до занять таким вільною боротьбою, а також налагодження дружніх зв’язків між студентськими спортивними колективами Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ