Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Студентське Братство видасть фотоальбом про революцію «на граніті»

У Львові з’явилося нове видання, присвячене голодуванню студентів 1990 року. До 20-ої річниці історичних подій у Києві члени Студентського Братства підготували фотоальбом «Студентська революція на граніті», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як переможець Конкурсу на підтримку україномовного книговидання у 2011 році, книга отримала фінансування від Львівської міської ради.

«Сподіваємося, фотоальбом буде цікавим не лише учасникам Революції на граніті, але й сучасній молоді, котра майже нічого не знає про ці події. Чому варто про них пам’ятати? Революція 90-го є добрим прикладом солідарності суспільства, заснованого на взаємній довірі та підтримці. Вкотре переконуємося, що ці якості здатні об’єднати дуже різних людей на шляху до конкретної мети», – повідомляють у Студентському Братстві.

За словами упорядників, фотоальбом є спробою передати емоційну напругу, переживання і радість людей, котрі свідомо чи навіть несвідомо стали учасниками важливих історичних подій, виступили проти системи та відкрито висловили свою позицію.

«Якщо не ми, то хто? Якщо не тепер, то коли? Це гасло було нашим Тоді. Воно є актуальним для нас і сьогодні», – зазначає учасниця Революції на граніті, член Студентського Братства Львівської політехніки з 1989 р. Роксоляна Шимчук.

Ознайомитися з фотоальбомом та придбати його можна буде на презентаціях, які відбуватимуться в книгарні «Є» 10 квітня о 18:30 год., та вищих навчальних закладах м. Львова, зокрема 11 квітня о 16.00 год. в НУ «Львівська політехніка», а наприкінці місяця – в ЛНУ ім. І. Франка.

Фотоальбом надійде у Централізовану бібліотечну систему Львова та шкільні бібліотеки міста.

Нагадаємо, прес-конференція з упорядниками фотоальбому «Студентська революція на граніті» відбудеться у середу, 28 березня, у малій сесійній залі ЛМР. Початок о 13.00 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ