Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Студенти "Львівської політехніки" готові відстоювати свій вибір, але не обов’язково у формі Майдану

«Студентське братство «Львівської політехніки» не є виразником думки студентів нашого університету і не має жодного відношення до навчального закладу. Це громадська організація, яка діє за своїм статутом», – заявив сьогодні, 5 лютого, у коментарі Гал-інфо голова Національного студентського союзу та заступник голови профкому НУ «Львівська політехніка» Анатолій Ігнатович.

 

Нагадаємо, учора, 4 лютого, у коментарі Гал-інфо голова студентського братства «Львівської політехніки» Максим Мацейко повідомив, що малоймовірно, аби студенти НУ «Львівська політехніка» поїхали на Майдан підтримувати Юлію Тимошенко, оскільки вона себе показала як антиукраїнський політик.

 

За словами Ігнатовича, у «Львівській політехніці» є колегія аспірантів та профком студентів. Саме вони мають право на офіційному рівні представляти студентство навчального закладу. «Наша офіційна позиція така: ми закликали студентів прийти на вибори, оскільки це не просто право, а громадянський обов’язок. Також закликали не голосувати проти всіх. Ми як неполітична організація не маємо права закликати голосувати за якогосьб конкретного кандидата», – каже він.

 

Водночас Ігнатович додав, що більшість організацій, до яких входять студенти Політехніки, підтримують Юлію Тимошенко.

 

Стосовно можливої підтримки студентами навчального закладу Юлії Тимошенко чи іншого кандидата в президенти на новому Майдані, Анатолій Ігнатович відповів таке: «Будь-хто з політехніків готовий відстоювати свій голос, і не обов’язково у формі Майдану. Наш навчальний заклад завжди був найактивнішим в країні».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ