Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Студенти Львова заявляють, що акцію протесту проти міністра Табачника підтримують "ректори і проректори"

Студенти Львова заявляють, що акцію протесту проти Табачника підтримують «ректори і проректори», – про це сьогодні, 16 березня, у Львові на прес-конференції повідомив студентський віце-мер Львова Євген Кузик.

 

Нагадаємо, що завтра, 17 березня, о 10.00 відбудеться студентський мітинг біля Львівської ОДА. Перед цим студенти пройдуть колоною від Львівського університету ім. І.Франка. В цей же час позачергова сесія обласної ради буде приймати звернення до Президента, Голови Верховної Ради та Прем’єр-міністра про відставку міністра освіти і науки Дмитра Табачника. Володимир Парубій.

 

«Нечувано, щоб людина, яка відкрито заявляє про свої шовіністичні та українофобські погляди, стала міністром освіти та науки», – заявив директор ГО «Інститут національної пам’яті» Володимир Парубій.

 

Об’єднання національно-патріотичних сил Львівщини 13 березня розпочало збір підписів про усунення Дмитра Табачника.

 

«Звичайно, в першу чергу це зачіпає студентство, – заявив студентський віце-мер Львова Євген Кузик. – Ми розпочали інформаційну кампанії про проведення завтрашнього мітингу. У всіх вищих навчальних закладах розклеєні листівки. Засідання студентських рад відбудуться сьогодні, однак вже є інформація про підтримку з боку ректорів та проректорів».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ