Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Студенти просять Міносвіти активніше інформувати молодь щодо особливостей реформування української вищої освіти

Студенти-учасники ІІІ міжнародної конференції органів студентського самоврядування “Українське студентство на шляху у європейський освітній простір” звернулися до Міністерства освіти та науки України із пропозицією провести спільно з адміністраціями вищих навчальних закладів та органами студентського самоврядування активну інформаційну роботу щодо особливостей впровадження кредитно-модульної системи та реформування освіти України в контексті Болонського процесу. Про це „Гал-іnfо” повідомили у прес-службі Української асоціації студентського самоврядування.
Через брак поінформованості пересічних студентів щодо особливостей реформування української вищої освіти представники студіюючої молоді просять урядовців проводити постійні консультації з органами студентського самоврядування, всеукраїнськими студентськими громадськими організаціями щодо плану заходів та дій стосовно реалізації принципів Болонського процесу в Україні, організувати навчальні семінари, розробити типові інструкції для студентів та викладачів щодо впровадження ECTS (Європейської кредитно-трансферної системи) в українських вузах та про нормативно-правову базу, яка визначає впровадження Болонського процесу в Україні.
Нагадаємо, у Національному університеті “Львівська політехніка” відбулася ІІІ міжнародна конференція органів студентського самоврядування “Українське студентство на шляху у європейський освітній простір”. Участь у конференції взяло понад 130 студентів з 19 областей, які представляли 87 ВНЗ України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ