Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Створена комісія для розгляду конфлікту між дирекцією Львівського будинку органної та камерної музики і представниками релігійної громади Святої Марії Магдалени

Міський голова Андрій Садовий  видав розпорядження про створення комісії для вивчення конфліктної ситуації у Львівському будинку органної та камерної музики. Приводом для створення комісії послужив лист релігійної громади Святої Марії Магдалени. Комісія розглядатиме конфлікт, який виник між дирекцією Львівського будинку органної та камерної музики і представниками релігійної громади Святої Марії Магдалени.
Головою комісії буде  заступник міського голови з питань гуманітарної політики Василь Косів, заступником голови комісії керуючий справами виконкому М.Литвинюк, секретарем комісії начальник відділу культури управління культури Ігор Маланчук.
В склад комісії також увійшли заступник начальника юридичного управління Мирослав Гавриляк, головний спеціаліст відділу культури управління культури В.Гладкий,  голова постійної комісії культури, дозвілля, туризму та промоцій Маркіян Іващишин,  керівник юридичного відділу Інституту розвитку міста Любомир Зубач. 
На час роботи комісії директора Львівського будинку органної та камерної музики Ю.Винницького буде відсторонено від виконання обов’язків і  призначено виконуючого обов'язки. Про це повідомив сайт Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ