Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Створено дирекцію з будівництва терміналу аеропорту «Львів»

Новостворена Дирекція з управління будівництвом терміналу Львівського аеропорту до Євро-2012 підпорядковуватиметься Львівській ОДА. Усю необхідну документацію щодо залучення підрядника для будівництва Львівського аеропорту буде оформлено вже сьогодні. Про це йшлося сьогодні, 31 серпня, під час наради прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко з керівництвом Львівщини, – повідомила прес-служба Львівської ОДА.

 

Як розповів присутній на засіданні голова Львівської ОДА Микола Кміть, прем’єр-міністр запевнила, що гроші на фінансування об'єктів Євро-2012 вже сьогодні надійдуть до Львова.

 

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, сьогодні буде вирішено питання про скерування Держказначейством 41,7 млн грн коштів місцевого бюджету Львова для фінансування проекту стадіону міста. Окрім цього, додатково на зазначені цілі сьогодні ж буде виділено 50 млн. грн. авансових коштів з Державного бюджету.

 

На засіданні також йшлося про те, що уряд виділить 5 млн 266 тис. грн на фінансування робіт зі зведення стадіону Львівського університету, який планується як тренувальна база, на 2009 рік (загалом для реалізації проекту передбачено 20 млн грн).

 

Окрім цього на позачерговому засіданні у понеділок уряд має перерахувати 15,5 млн грн із запланованих 31 млн грндля того, щоб  розпочати програму з фінансування будівництва комунальних доріг до Євро-2012, а також виділити 13 млн грн на підготовчі роботи з будівництва Львівського аеропорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ