Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Створено комісію для розслідування обставин зникнення документів з архіву Львівської міськради

Міський голова своїм розпорядженням № 426 від 17 травня 2006 р. створив комісію, яка повинна з’ясувати всі обставини справи. До складу комісії увійшли: заступник міського голови з питань економіки та соціальної політики Віктор Башук (голова комісії), керуюча справами виконкому Марта Литвинюк, начальник організаційно-інформаційного управління Ярослав Галицький, заступник начальника управління муніципальної дружини Олег Політило, заступник начальника юридичного управління Мирослав Гавриляк, начальник архівного відділу Ярослав Стецький та завідувач відділом контролю за використанням ресурсів міської ради Богдан Грицай. Учора, 18 травня, відбулося перше засідання комісії. Комісія працюватиме і надалі до з’ясування всіх обставин справи. Повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.

“Мені прикро, що це сталося. Думаю, що документи, які пропали, можна відновити, оскільки їх розсилали прокуратурі, відповідним управлінням та відділам міської ради. Також повинні бути електронні версії і аудіозаписи”, – прокоментував ситуацію начальник архівного відділу Ярослав Стецький.
Нагадаємо, 17 травня в архівному відділі міської ради було виявлено втрату декількох папок архівних документів. У цих папках зберігалися 5 справ з ухвалами міської ради та рішеннями виконкому Львівської міської ради. Відразу ж були задіяні правоохоронні органи.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ