Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Створено комісію з питань перешкоджання професійній діяльності кореспондентів телеканалу СТБ з боку депутата Калашникова

Депутати Верховної Ради затвердили персональний склад слідчої комісії з питань перешкоджання професійній діяльності кореспондентів телеканалу СТБ з боку депутата Олега Калашникова. До її складу увійшли чотири представники Партії регіонів -  Олександр Стоян, Олена Лукаш, Сергій Гусаров та Іван Попеску, два депутати від «Нашої України» - Ольга Герасим‘юк, Наталія Прокопович, два соціалісти: Михайло Гончаров, Євген Філіндаш, два представники БЮТу - Степан Курпіль та Андрій Шевченко та член комуністичної парламентської фракції Валерія Заклунна-Мироненко.
Як повідомляло «Гал-info» раніше, головою комісії обрано бютівця Степана Курпіля.
 Нардеп Курпіль, розмовляючи з кореспондентом «Гал-info», зазначив, що він ще не з усіма членами слідчої комісії знайомий особисто: «Я не усіх знаю, бо хто буде у складі слідчої комісії, визначали керівники фракцій. Та, сподіваюся, що ми налагодимо хорошу роботу та в кінці дамо об’єктивний висновок діям депутата Калашникова».
 Степан Курпіль не відкинув того, що робота комісії може бути паралізованою, якщо представники антикризової коаліції забажають затягувати розслідування цього конфлікту: «Все можливо. Та, сподіваюся, що цього не трапиться».
 За словами Степана Курпіля, комісія матиме перше робоче засідання наступного тижня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ