Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Створено погоджувальну раду голів фракцій ЛОР на чолі з Андрієм Парубієм, яка повинна дати політичну оцінку вторгненню в обласну сесійну залу 9 лютого працівників ВАТ «Львівсільмаш»

Голови депутатських фракцій Львівської обласної ради на чолі з заступником голови ЛОР Андрієм Парубієм повинні дати політичну оцінку ситуації, яка виникла під час минулого засідання сесії облради, 9 лютого, коли до сесійного залу вдерлися працівники ВАТ «Львівсільмаш», — таке рішення було прийняте на президії Львівської обласної ради, яка відбулася сьогодні, 13 лютого. Упродовж цього тижня погоджувальна рада голів фракції повинна розібратися у ситуації і прозвітувати про свою роботу на наступній президії обласної ради, яка відбудеться 20 лютого.
Як зазначив депутат Львівської обласної ради, голова фракції „Нашої України” Олександр Лемішко, з’ясування причин агресивної поведінки та вторгнення у сесійну залу працівників «Львівсільмашу» має стати справою честі для депутатів обласної ради, якщо вони хочуть з достоїнством закінчити свою каденцію.
«Це спланована акція, метою якої є дестабілізувати ситуацію на Львівщині і зіткнути у запеклому протистоянні голову Львівської ОДА Петра Олійника та голову Львівської облради Михайла Сендака. Я переконаний, що затія сценарію цього конфлікту тягнеться далеко за межу Львівщини і, можливо, навіть за межі Києва», — наголосив Олександр Лемішко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ