Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Створено робочі групи з приватизації газети «Ратуша» та з питань створення і діяльності інформаційного вісника Львівської міськради

Львівська міськрада створила робочу групу з приватизації газети «Ратуша», а також робочу групу, яка повинна напрацювати та подати свої пропозиції щодо створення та діяльності інформаційного вісника ЛМР «Ратуша». Таку ухвалу депутати прийняли сьогодні, на сесії ЛМР.

Очолив робочу групу секретар міськради Володимир Квурт. Серед інших у цю групу увійшли редактор «Ратуші» Микола Савельєв, Ярослава Вовк, яку пропонують на посаду керівника інформаційного вісника, голова Львівської незалежної медіа-профспілки Богдан Куфрик. Свої пропозиції щодо приватизації газети «Ратуша» комісія має внести на перше пленарне засідання наступної сесії міськради.
Поряд з тим далеко не всі депутати, хоча і проголосували за напрацювання концепції інформаційного вісника, переконані, що він справді потрібен. Так, як наголосила член фракції БЮТ Ірина Полякова, для створення такого вісника абсолютно непотрібне використання бюджетних коштів. Інформацію, яку в ньому планують друкувати, депутати можуть отримати в секретаріаті ЛМР, а пересічним людям такий вісник абсолютно непотрібен.
«Силами свого рекламного агентства я провела невелике соцопитування, в якому було опитано 170 людей, і лише четверо з них сказали, що вони читатимуть цей вісник», — зазначила Ірина Полякова. Натомість міський голова Андрій Садовий категорично не сприймає такої позиції. Як повідомив на сесії заступник начальника організаційно-інформаційного управління Остап Процик, мета діяльності інформаційного вісника «Ратуша» - друк нормативних актів, роз’яснень до ухвал, інформація про конкурси, інвестиційні проекти Львівської міськради. За словами Остапа Процика, він ініціюватиме, щоб цей вісник, якщо він буде створений безкоштовно, розповсюджувався серед органів міської влади, комунальних підприємств та ЖЕКів.
Нагадаємо, на сесійному засіданні Львівської міської ради 18 травня міський голова Львова Андрій Садовий запропонував реформувати друковану комунальну газету „Ратуша” в офіційне видання Львівської міськради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ