Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Створити коаліцію до виборів було взагалі неможливо — Юрій Костенко

Єдину помаранчеву коаліцію створити до виборів взагалі неможливо — заявив «Гал-info» лідер Українського Народного Блоку Костенка і Плюща Юрій Костенко.
«На виборах до місцевих органів влади і до парламенту політичні сили змагаються своїми програмами та ідеями. Незважаючи на те, що належимо до одного національно-демократичного табору, ми різні за ідеологією, — вважає Юрій Костенко. — УНБ — національно-демократична сила, яка 16 років працює на те, щоб Україна була не просто незалежною, а українською за своєю суттю. Інші політичні сили, такі, як соціалісти чи Блок Тимошенко, — це сили соціал-демократичного спрямування, «Наша Україна» ж ліберальний за своєю суттю політичний блок. Отож, нехай виборець сьогодні скаже, який шлях розвитку нашої держави йому найближчий».
Проте в наступній Верховній Раді, за словами Юрія Костенка, об’єднання політичних сил помаранчевого табору є неминучим.
«Ми повинні підставити плече Президенту Ющенку і допомогти йому протягом наступних п’яти років повністю виконати соціальну програму «10 кроків назустріч людям», — зазначив Юрій Костенко.
Як словами лідера УНБ, він сумнівається у тому, що після виборів можливий розпуск Верховної Ради та призначення ще одних виборів, на чому часто наголошують політики та політологи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ