Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Створити коаліцію Януковичу допоможе Балога, - Луценко

Лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко припускає, що нова коаліція може бути створена на базі трьох фракцій і однієї групи депутатів.

"На мою думку, ця (нова) коаліція і цей уряд будуть створені на антиконституційних засадах", - заявив він на брифінгу у Верховній Раді у вівторок.

"Адже за моєю інформацією, коаліційна угода уже запропонована фракції комуністів, Литвина за умови того, що там буде відсутня фракція НУ-НС, зате буде присутня поки що міфічна, невідома фракція "незалежних", - повідомив Луценко.

За його словами, основою групи "незалежних" виступатиме "Єдиний центр", до якого поступово приєднуватимуться окремі депутати-перебіжчики з НУ-НС та БЮТ.

"Це буде створена у неконституційний спосіб група або фракція з числа тих, хто зраджує блокову угоду НУ-НС, а також перебіжчики з БЮТ, і саме з цією штучно створеною групою буде створена коаліція під того прем’єра, який буде найзручніший для пана Азарова, точніше для пана Януковича. Це я так по Фрейду обмовився", - заявив Луценко.

При цьому він скептично оцінив шанси на прем’єрство Арсенія Яценюка: "Я знаю гаряче бажання Арсенія Петровича стати прем’єром, але настільки ж гарячою була його відмова від будь-яких посад крім президентської і його стабільна нестабільність вже стає поганою ознакою". - "Українська правда".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ