Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Суд арештував майно і кошти В.Захарченка в Україні

Український суд наклав арешт на все рухоме та нерухоме майно, а також кошти в Україні колишнього міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, підозрюваного у низці злочинів, які розслідує Генеральна прокуратура України. Про це повідомили у ГПУ у відповіді на інформаційний запит УНН.

Генеральною прокуратурою здійснюється досудове розслідування у низці кримінальних проваджень за підозрою екс-міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка.

"Під час досудового розслідування у цих кримінальних провадженнях накладено арешт на все виявлене, на даний час, рухоме, нерухоме майно підозрюваного та грошові кошти, розміщені у банківських установах на території України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у червні ГПУ повідомила нові підозри В.Януковичу, В.Захарченку, О.Якименку у справі Майдану.

Генпрокурор Юрій Луценко наголосив, що їм повідомлено про підозру у вчиненні та в організації вчинення ряду тяжких та особливо-тяжких злочинів, скоєних у період з 18.02.2014 по 20.02.2014 у центральній частині міста Києва відносно мітингувальників, у складі організованої злочинної групи.

Як повідомляв УНН, у межах розслідування кримінального провадження за підозрою сина екс-прем'єр-міністра України Миколи Азарова Олексія Азарова накладено арешт на його майно та рахунки в банках в Україні, Італії та Швейцарії.

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ