Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Суд дав санкцію на арешт міського голови Винник

Як поінформувало Гал-інфо джерело у правоохоронних органах, сьогодні, 13 лютого, Шевченківський районний суд Львова задовольнив подання слідства про застосування проти міського голови Винник Теодора Гудзяка запобіжного заходу взяття під варту в порядку статті 106 КПК України.

Отож, Т.Гудзяк перебуватиме у слідчому ізоляторі у Львові 10 днів. Щоб далі продовжити термін арешту, потрібно буде додаткове подання прокуратури та рішення суду.  Також арештований  має право подати скаргу. Водночас з його боку може бути подана апеляція.

Додамо, що спершу була інформація проте, що справу Гудзяка мав би розглянути Галицький районний суд. Але в останній момент слідство звернулося у Шевченківський суд.

Цікаво, що саме Шевченківський суд дав санкцію на обшук кабінетів та приватних помешкань  екс-голови та суддів Львівського апеляційного  адміністративного суду. До слова, нині екс-суддя І. Зварич перебуває у Львівському слідчому ізоляторі.

Нагадаємо, що 10 лютого Винниківського міського голову Теодора Гудзяка та двох його поплічників затримали за підозрою в хабарництві. 11 лютого прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу за статтею 368 ч.2 Кримінального кодексу України.

За попередньою інформацією, йшлося про 40 тис. доларів за надання земельної ділянки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ