Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд Компартії проти Віри Лясковської продовжиться 7 вересня, наразі допитали тільки позивача

Суд Компартії проти депутата міськради Віри Лясковської продовжиться 7 вересня. Повідомив «Гал-info» голова ЛОК КПУ Олександр Калинюк. Вчора, 25 липня, на черговому слуханні у цій справі, за словами Калинюка, суд взяв свідчення тільки у сторони-позивача, відповідачів ж та свідків допитуватимуть вже 7 вересня. 
 
Нагадаємо, причиною судового позову голови ЛОК Компартії до депутата Львівської міської ради Віри Лясковської стало те, що депутат на сесії Львівської обласної ради у грудні 2005 року заявила, що Олександр Калинюк звертався з листом до Любомира Буняка з пропозицією встановити пам’ятник НКВCникам. Сам Олександр Калинюк стверджує, що ніколи такого листа не писав.
 Львівська обласна рада також стала відповідачем у справі, оскільки тодішній її голова Михайло Сендак не дав позивачу можливості виступити на сесії, щоб одразу спростувати інформацію. Олександр Калинюк просить суд встановити, на підставі чого Віра Лясковська зробила таку заяву, спростувати неправдиву інформацію, а також відшкодувати йому моральну шкоду в розмірі 2000 грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ