Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд над Луценком продовжиться 26 січня

У засіданні суду в справі проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка оголошено перерву до ранку 26 січня. Адвокат обвинуваченого вважає, що судовий процес добігає кінця.

Печерський районний суд Києва продовжить розгляд кримінальної справи з обвинувачення екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка 26 січня о 9:05, повідомляє ZN.UA.

Рішення про оголошення перерви в судовому засіданні після завершення офіційного робочого дня в суді сьогодні оприлюднив головуючий суддя Сергій Вовк.

На сьогоднішньому засіданні, починаючи з 14:00 і до закінчення (18:00) було зачитано більше 20 з майже 40 протоколів допиту свідків, які давали свідчення під час досудового слідства в Генеральній прокуратурі. Опитані заявили, що через різні причини і обставини не можуть бути присутніми на судовому засіданні.

На думку адвоката Ю.Луценка Олексія Баганця, суд у справі екс-міністра фактично завершився.

Нагадаємо, 17 травня Генеральна прокуратура Україна направила кримінальну справу проти колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка з обвинувальним висновком до Печерського районного суду для розгляду по суті.

Юрія Луценко було затримано 26 грудня підрозділами СБУ «Альфа» біля його будинку в Києві. 27 грудня Печерський районний суд Києва виніс рішення взяття під варту Луценка строком на два місяці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ