Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд нарешті почав розгляд кримінальної справи колишнього міського голови Тараса Тершовчина

Суд нарешті почав розгляд кримінальної справи колишнього міського голови Самбора Тараса Тершовчина — повідомила «Гал-info» адвокат потерпілих Наталка Крісман. За її словами, сьогодні, 28 вересня, суд допитав трьох із семи потерпілих. Однак, як вважає адвокат, допит потерпілих був швидше схожих на допит підозрюваних.
 «Я була дуже прикро вражена, коли допитували потерпілу Оксану Сороку, яка фактично найбільше постраждала від Тараса Тершовчина. Жінка у відчаї, не сказавши нічого своїй сім’ї, пішла у міліцію з грошима, які мала передати Тершовчину, після його затримання вона три місяці лежала у лікарні з величезними проблемами з серцем, а її сім’ї погрожувала родина Тершовчинів, вимагаючи, щоб пані Оксана змінила свої свідчення. Суд же та адвокати Тершовчина довели жінку до відчаю, вона аж почала плакати у залі суду. Це більше було схоже на розправу, аніж на допит», — говорить Наталка Крісман.
 Наступне судове слухання у цій справі призначено на 10 жовтня. Як повідомила Наталка Крісман, мають заслухати ще трьох свідків та самого Тараса Тершовчина.
 «Я думаю, що буде дуже цікаво послухати свідчення Тершовчина, адже свідки вже давали покази, а він на досудовому слуханні відмовився будь-що говорити, окрім того, що це підстава і спроба політичної розправи над ним. Тарас Тершовчин говорив журналістам, що Оксана Сорока діяла за чиїмось політичним замовленням і погрожував, що вона буде відповідати за це, — переконана Наталка Крісман. — Взагалі схоже на те, що адвокати Тершовчина намагаються відкинути усі епізоди, окрім Оксани Сороки, і перевести справу з хабарництва на шахрайство, щоб по можливості обмежитися умовним позбавленням волі для свого підсудного».
 Нагадаємо, колишнього міського голову Самбора Тараса Тершовчина затримали у серпні 2004 року за спробу отримання хабара у розмірі 5 тис. доларів США.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ