Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд по Луценку прийняв об’єктивне рішення – Антон Ружицький

Рішення Печерського районного суду Києва, який визнав вину міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка в скоєнні ним двох правопорушень, голова підкомітету з питань контролю за реформуванням, кадровим та ресурсним забезпеченням органів, які здійснюють боротьбу з організованою злочинністю і корупцією Комітету ВР з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Антон Ружицький назвав об’єктивним. За словами Ружицького, він особисто знає голову Печерського райсуду і тому говорити про те, що судове рішення є чиїмось замовленням, не варто.

 «Луценко отримав попередження, але у нас в Україні дуже багатьом чиновникам виносять попередження, коли вони роблять помилки. Щодо Луценка, то він зробив помилки, які успішно використовує антикризова коаліція. Мовляв, погляньте – Луценко корупціонер, він занесений в реєстр корумпованих чиновників. Але це рішення Печерського суду зовсім не означає автоматичної відставки Луценка, на місце якого є кандидати, а лише кидає на нього тінь. Щодо відставки Луценка, то вона найбільше потрібна прем’єр-міністру та антикризовій коаліції. З одного боку, Віктор Янукович зацікавлений в оновлені всього складу Кабміну, і його цікавить на місці Луценка свій солдат, який без запитань виконуватиме його накази, а з другого боку – в самій Партії регіонів на місце Луценка є претенденти», – сказав «Гал-info» Антон Ружицький. 
Нагадаємо, що Печерський районний суд Києва розглянув два протоколи Генпрокуратури, в яких, зокрема, вказується, що Луценком було неправомірно присвоєно чергові звання співробітникам міліції, а також за його підписом нагороджено двох осіб іменною зброєю МВС. Сьогодні суддя Печерського районного суду Києва Інна Отрош визнала Луценка винним.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ