Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд поновив Преснера на посаді

Постановою Голосіївського районного суду міста Києва від 15 червня 2006 року екс-начальника Львівського обласного управління екології та природних ресурсів Богдана Преснера поновлено на посаді. Про це „Гал-info” повідомив Богдан Преснер.

Згідно з виконавчим провадженням, поновити Богдана Преснера мали на посаді ще 10 липня, однак цього зроблено не було. Наступне провадження вимагало поновлення до 13 липня, а 14 липня провадження було закрито.
„Те, що відбувається, є дуже дивним. Спочатку видають провадження, а потім його закривають… До того ж постанова судового виконавця була зроблена 11 липня і в той же день і міністр Павло Ігнатенко, і начальник управління Богдан Матолич пішли на лікарняний. Там багато дивного відбувається, але я детальніше про це все розповім після закінчення судових справ. Думаю, що та інформація багато кого здивує”, — розповів Богдан Преснер.
Апеляційна скарга управління екології та охорони природних ресурсів на рішення Голосіївського районного суду подана 3 липня 2006 року ще не розглядалася.
Нагадаємо, Богдан Преснер був звільнений із займаної посади 14 листопада 2005 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ