Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Суд прийняв рішення про демонтаж намету на Євромайдані у Львові, але помилився з адресою

Сьогодні, 23 листопада, близько 4 години ранку Львівський окружних адміністративний суд прийняв рішення про демонтаж намету на Євромайдані у Львові. Про це в коментарі Гал- інфо повідомив голова комісії законності Львівської міськради Любомир Мельничук.

"Львівський окружний адміністративний суд прийняв незаконну постанову, якою зобов'язав до 6:00 ранку демонтувати наметове містечко напроти пам'ятника Шевченку. Ми вже готуємо апеляційну скаргу на це судове рішення", - сказав Мельничук.

Зокрема, суд заборонив встановлення малих архітектурних форм (наметів) з 6:00 год. 23 листопада до 29 листопада за адресами пр. Свободи, 1, пл. Ринок, 1, вул. Університетська, 1 та вул. Винниченка, 18.

Згодом Любомир Мельничук на своєму Фейсбуці повідомив: "Попри незаконне рішення суду Львівський намет Євромайдану, схоже, на сьогодні вдалось відстояти!

Це ж треба так поспішати, аби в позовних вимогах ЛОДА вказати помилкову адресу розміщення намету Львівського Євромайдану на пр. Свободи. До речі - тепер біля ресторану "Сало" (напроти пр. Свободи,1) виставляти намет заборонено. А от біля пам'ятника Шевченка - немає обмежень", - написав голова комісії законності. 

Судові виконавці прийшли на площу до пам'ятника Тарасу Шевченку у Львові близько 6 години ранку, щоб демонтувати намет, але не змогли цього зробити, адже у судовому рішенні неправильно вказана адреса його розташування.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ