Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд розпочав розгляд справи Грибовицького лісу

Сьогодні, 5 вересня, відбулося перше судове слухання у справі Грибовицького лісу — повідомив на прес-конференції депутат Львівської міської ради, голова ЛМО УНП Юрій Кужелюк. За його словами, воно носило суто ознайомлювальний характер і наступне слухання у цій справі призначено на 18 вересня.
 Як пояснив Юрій Кужелюк, прокуратура Львівської області у судовому порядку вимагає скасувати рішення Львівської обласної ради, яке було прийняте у 1992 році, про передачу Грибовицькій сільській раді 348 га лісу першої категорії під житлово-дачне будівництво.
 «Річ у тім, що такого рішення обласна рада не приймала, свого часу рішення ЛОР була сфальсифіковане. Отож тепер прокуратура вимагає скасувати його. Тим більше, що це просто абсурд, щоб передати під житлово-дачне будівництво ліс першої категорії. Це взагалі не в компетенції обласної ради, адже такими лісами може розпоряджатися лише Верховна Рада або Кабінет Міністрів», — наголосив Юрій Кужелюк.
 За словами депутата, на час розгляду справи суд призупинив дію рішення облради про передачу Грибовичам 348 га лісу першої категорії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ