Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд у справі Тершовчина перенесено на 27 грудня – Наталя Крісман

„Сьогодні у суді по справі Тершовчина мали відбутися завершальні дебати сторін, проте його адвокат приніс довідку із Самбірської міської лікарні про те, що з вчорашнього дня у підсудного підвищилась стенокардія”, – повідомила „Гал-info” адвокат потерпілої сторони Наталя Крісман. За її словами, фінальне слухання справи, яке мало сьогодні закінчитись лонічним завершення, не могло відбуватись без Тараса Тершовчина, тому суд і переніс засідання по справі на 27 грудня цього року.
 „Це свідоме затягування справи для можливих юридичних зачіпок по справі, але воно нічого не дасть. Думаю, Тарас Тершовчин хоче відсвяткувати вдома Різдво перед тюремною камерою. На судовому засіданні він має звичку хапатись за серце, проте інколи забуває, з якого боку це серце знаходиться. Усі потерпілі обурені, адже на кожне судове засідання вони приїжджають із Самбірщини”, – зазначає Наталя Крісман.
 Нагадаємо, 4 серпня 2005 року міський голова Самбора Тарас Тершовчин був затриманий правоохоронцями одразу після того, як отримав від одного із підприємців хабар у сумі 5000 доларів США. Після цього він 10 місяців перебував під вартою, після чого, у зв’язку з поганим станом здоров’ям, був звільнений під заставу у 50 000 гривень. Судові засідання по справі вже неодноразово переносились через негаразди зі здоров’ям екс-міського голови.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ