Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд визнав незаконним призначення Луценка в. о. міністра

Кабінет Міністрів України отримав рішення Окружного адміністративного суду Києва про незаконність призначення Юрія Луценка на посаду першого заступника, в.о. Міністра внутрішніх справ України. Про це повідомив Міністр Кабінету Міністрів Петро Крупко сьогодні у Кабміні, – повідомило видання ЛIГАБiзнесIнформ з посиланням на УНІАН.

П.Крупко зазначив, що рішення суду сформульовано так: "Суд зупиняє рішення уряду про призначення Ю.Луценка першим заступником Міністра з покладанням на нього обов'язків Міністра". Міністр уточнив, що постанова суду надійшла до КМУ напередодні, 2 лютого.

 

"Спочатку ми подамо заяву про апеляційне оскарження відповідно до Кодексу адміністративного судочинства, і апеляційної скарги у строки, визначені кодексом", - повідомив П.Крупко.

 

Нагадаємо, 28 січня 2010 року Верховна Рада України ухвалила постанову "Про відставку Юрія Луценка з посади Міністра внутрішніх справ України". "За" проголосував 231 з 398 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі. Того ж дня на позачерговому засіданні Кабінет Міністрів призначив Ю.Луценка першим заступником, в.о. Міністра внутрішніх справ.

 

Ліга.нет

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ