Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд визнав тарифи на воду та житло незаконними

Львівський апеляційний господарський суд постановив повністю задовольнити апеляційну скаргу членської благодійної організації „Львівська міська спілка захисту прав громадян”.
Зокрема, у постанові йдеться: „Керуючись статтями 195, 198, 202, 205 Кодексу України про адміністративне судочинство, суд постановив апеляційну скаргу членської благодійної організації „Львівська міська спілка захисту прав громадян” задовольнити повністю. Постанову Господарського суду Львівської області від 25 липня 2006 року по даній справі скасувати повністю. Постановити нове рішення, яким позовні вимоги позивача задовольнити повністю. Визнати незаконним рішення виконавчого комітету Львівської міськради №1088 від 5 жовтня 2005 року про тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення. Судові витрати покласти на відповідача. Постанова набуває чинності негайно. Постанова може бути оскаржена в касаційному порядку до Вищого адміністративного суду України”.
Нагадаємо, Львівська міська спілка захисту прав громадян подала скаргу в суд з вимогою скасування рішення виконкому Львівської міської ради про підвищення тарифів на житло і воду.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ