Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Суд взяв під варту організатора та п'ятьох підозрюваних у нападі на ромів у Львові

На Львівщині Пустомитівський суд обрав запобіжні заходи іншим шістьом нападникам на табір ромів у Львові, зокрема і для організатора нападу — Андрія Тички. Зазначимо, першим двом підозрюваним запобіжний захід обрали 25 червня, - Громадське.

Про це Громадському повідомив речник Національної поліції Ярослав Тракало.

За його словами, 20-річного організатора та п’ятьох неповнолітніх взяли під варту на 2 місяці без права внесення застави.

25 червня суд Львівщини взяв під варту двох неповнолітніх нападників на ромів.

В ніч на 24 червня група молодиків напала на ромський табір і зарізала людину. Убитий – ромський юнак. Його звали Давид Пап. Йому було 23 роки.

Поліція вилучила ніж, яким смертельно поранили 24-річного чоловіка під час нападу на табір ромів, а також затримали усіх нападників. Крім того, поліцейські встановили і затримали 20-річного організатора цього нападу.  Нападникам на ромів повідомили про підозру. Керівник Нацполіції Львівщини допустив, що неповнолітній вік нападників на ромів у Львові може вплинути на рішення суду у цій справі.

Усі восьмеро затриманих визнали, що є учасниками незареєстрованого угруповання «Твереза і зла молодь». Раніше назва цієї організації не фігурувала у ЗМІ. 

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ