Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд заборонив, щоб в приміщенні, де працюють дитячі гуртки, був магазин з продажу ритуальних товарів

28 листопада цього року Господарський суд Львівської області ухвалив рішення, щоб приватне підприємство „Мазур” залишило нежитлове приміщення будинку „Просвіти”, що на Левандівці, – про це повідомила директор Народного дому „Просвіта” Лариса Середа.
У 2001 році дирекція Народного дому уклала договір про оренду нежитлового приміщення площею 21,6 квадратних метрів з приватним підприємцем Віталієм Мазуром на три роки під офіс фірми ритуальних послуг. Ця угода була укладена в усній формі. Віталій Мазур не дотримав слова і відкрив не офіс, а магазин з продажу ритуальних товарів.
У будинку „Просвіти” працює 10 гуртків та три громадські об’єднання, які відвідують понад 300 дітей віком від 5 до 17 років. Крім того, тут є два народні колективи: хор „Левада” та дитячий художньо-просвітницький гурт „Ярема”.
Батьки дітей вимагають, щоб ПП „Мазур” залишило приміщення будинку „Просвіта”, адже неможливо, щоб в одному приміщенні займались діти та продавались похоронні атрибути. Таких скарг є понад 60. До Віталія Мазура надходили попередження від керівництва народного дому, але він не з’являється у будинку «Просвіти» та обіцяє звернутися в суд.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ