Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд зобов’язав господаря квартири на пр.Свободи, 41 дозволити встановити дерев’яні вікна

Суд зобов’язав господаря однієї з квартир на пр.Свободи, 41 не перешкоджати представникам Галицької районної адміністрації, фірм «Ренесанс» та «Світанок» та надати доступ до квартири, щоб зробити заміри і встановити дерев’яні вікна у його помешканні. Про це з посиланням на голову Галицької районної адміністрації Ірину Маруняк повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, у 2011 році у Львові розпочали новий проект — у співпраці з GIZ Львівська міська рада проводила ремонт будинків на проспекті Свободи. Для проекту були обрані будинки № 41 та 43 – тут відремонтували фасади, встановили нові дерев’яні вікна, вигляд яких максимально відповідає автентичному.

«Було укладено угоду фірмою «Ренесанс» з фірмою «Світанок» щодо заміни вікон.Замінено усі вікна на зовнішніх фасадах обох будинків та 4 вікна на дворовому фасаді будинку №41, окрім зазначеної квартири, оскільки її господар не дозволив встановити у його помешканні дерев’яні вікна. Це єдина квартира, де не встановлено дерев’яні вікна. Зараз суд зобов’язав його забезпечити доступ до квартири та дозволити провести заміну вікон. Адже для цього мешканця, як і для всіх інших, це є абсолютно безкоштовно. Справа знаходиться на виконанні у виконавчій службі», - зазначила Ірина Маруняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ