Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Суд зобов’язав ТзОВ «Міжгалузеве підприємство «Енергоатом» передати цілісний майновий комплекс у власність «Галолу»

Господарський суд Києва зобов’язав ТзОВ «Міжгалузеве підприємство «Енерготех пром» передати цілісний майновий комплекс у власність  ВАТ «Галол» (Дрогобич) . Про це «Гал-info» повідомили в дирекції ВАТ «Галол».
Суд  зобов’язав ТзОВ «Міжгалузеве підприємство «Енерготехпром» передати цілісний майновий комплекс  «Галолу» «майно цілісного майнового комплексу  Відкритого акціонерного товариства «Галол», яке отримане на підставі актів прийому –передач до договору купівлі-продажу цілісного майнового комплексу за конкурсом №1 від 28 серпня 2002 року
Нагадаємо, в минулому році засідання у Вищому господарському суді України відносно законності угоди купівлі-продажу ВАТ „Галол” перенесли у зв’язку з судовою реформою. Справа вирішили розглядати  у Господарському  суді Києва. До цього справа розглядалася  Господарському суді Львівської області за позовом трудового колективу „Галолу”  про розірвання угоди купівлі-продажу заводу між його санатором компанією „Автолізинг Україна” та фірмою „Енерготехпром”.
ВАТ „Галол” спеціалізується на виробництві олив всіх типів (в т.ч. моторних, локомотивних і трансформаторних), мастил та присадок для різноманітної техніки, зокрема танків.У 2001 році припинив виробництво. У 2002 році санатор заводу фірма „Автолізинг Україна” продала його майно за 2,5 млн  грн  київській „Енерготехпром”, яка перепродала його „ФК-Груп”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ