Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Суд зобов’язав «Укрзалізничпостач» сплати борг Дрогобицькому заводу автомобільних кранів

Київський міський господарський суд  зобов’язав «Укрзалізничпостач» сплати борг ВАТ «Дрогобицькому  заводу автомобільних кранів». Про це „Гал-info” сказав генеральний директор Дрогобицького заводу автомобільних кранів Валерій Левицький.
За його словами рішення суду  було винесено 19 червня, згідно якої рішення було винесено на користь Дрогобицького  заводу автомобільних кранів. Відповідач може в десятиденний термін оскаржити рішення. 
Нагадаємо, підприємство звернулося з позовною заявою в суд про оплату боргу за поставлені крани ДП «Укрзалізничпостач», справа  розглядалася  за місцем знаходження відповідача  в Київському міському господарському суді. Борг ДП «Укрзалізничпостач» за отримані крани від   ВАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів» становить 750 тис. грн.
             Як повідомляло „Гал-іnfо”, 17 березня колектив підприємства ВАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів» планував блокувати залізничні шляхи через протермінування оплати ДП «Укрзалізничпостач» за поставлені крани.
Як зазначав раніше Валерій Левицький, за результатами тендера, оголошеного ДП «Укрзалізничпостач», переможцем на поставку п’яти автомобільних кранів в Донецьку, Південну, Придніпровську та Львівську залізницю визнано ДЗАК. Виходячи з умов договору, «Укрзалізничпостач» повинен був оплатити за поставлену продукцію впродовж 25 банківських днів (крани були відвантажені 19-20 грудня 2005 року). Термін оплати за п’ять кранів закінчився 30 січня цього року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ