Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Судитимуть мешканця Золочівщини, який перевозив автівкою наркотики, психотропи та зброю

За процесуального керівництва прокурорів Золочівської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 49-річного жителя Золочівщини за фактами пропозиції та обіцянки поліцейському неправомірної вигоди, незаконного придбання, зберігання та перевезення наркотичних засобів та психотропних речовин без мети збуту, а також незаконного придбання та зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 369, ч. 1 ст. 309, ч. 1 ст. 263 КК України).

Про це інформує пресслужба Львівської обласної прокуратури.

У травні цього року за порушення правил дорожнього руху працівники поліції зупинили транспортний засіб, яким кермував обвинувачений. Як надалі з'ясувалося, водій керував вказаним автомобілем у стані наркотичного сп'яніння.

З метою уникнення притягнення до адміністративної відповідальності фігурант запропонував та надалі обіцяв надати правоохоронцям 6 тис. грн неправомірної вигоди, від отримання якої останні відмовились та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Під час огляду автомобіля виявили та вилучили психотропну речовину амфетамін та особливо небезпечний наркотичний засіб – екстракт канабісу.

Також виявили, що обвинувачений зберігав при собі короткоствольну вогнепальну зброю та не мав на це передбаченого законом дозволу.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СВ Золочівського РВП ГУ НП у Львівській області. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ