Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Сухе молоко виробництва Бродівського заводу почали експортувати в Японію

ВАТ "Бродівський завод сухого знежиреного молока"  розпочав експортувати сухе молоко в Японію. Про це «Гал-info» повідомив голова правління підприємства Анатолій Биць.

За його словами, в Японію вже експортували 100 тонн сухого молока, до цього часу сухе молоко стовідсотково експортувалося в Об’єднані Арабські Емірати. Зокрема, в травні на заводі було виготовлено 200 тонни сухого молока, яке буде відповідно реалізовано в Японію та Об’єднані Арабські Емірати та компанії Nestle, з якою завод нещодавно розпочав працювати.
Як повідомляло «Гал-info», ВАТ "Бродівський завод сухого знежиреного молока" ввів в експлуатацію теплогенаратор, який дозволяє виготовляти сухе молоко з вологістю  4%. За словами голови правління підприємства Анатолія Биця, до введення в експлуатацію теплогенератора, для виготовлення сухого молока використовували обладнання, в якому молоко сушили за допомогою гарячої пари, яка була  дуже газозатратною. Для виготовлення однієї тонни сухого молока за допомогою гарячого пару використовувалося 851 м. куб газу, за допомогою теплогенератора  - витрати газу становлять 730-740 м. куб. При введенні в експлуатацію теплогенератора  середньодобове виробництво сухого молока  збільшилось на 20% з 6,8 тонни на добу до 8,2 тонни на добу.На заводі планується збільшити середньодобове виробництво сухого молока з 8,2 тонн на добу до 8,5 тонни на добу, та зменшити витрати газу на виготовлення однієї тонни сухого молока з 740 м. куб. до 700 м. куб – додає Анатолій Биць.
ВАТ „Бродівський завод сухого і знежиреного молока” виготовляє масло, сухе знежирене молоко та соєве молоко.
.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ