Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Суркіс: не можна допустити дискваліфікації України

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс висловив свою точку зору щодо конфліктної ситуації в українському футболі, відповідно до якої нашу країну можуть виключити з міжнародних змагань.

"Ви знаєте, з мого боку було б некоректно коментувати це питання. До того ж я впевнений, що в нашій країні знайдуться розсудливі люди, які не допустять дискваліфікації Україні. Цього просто не можна допустити!, - відзначив Ігор Михайлович.

"Те, що відбувається сьогодні - це дії купки людей, які намагаються вчинити переворот у нашому футболі, але не говорять, для чого вони роблять цей переворот. Кому і які докази потрібні, якщо коли 26-27 грудня у ФФУ надійшли 22 протоколи колективних членів про підтримку нинішнього керівництва, а 3 січня таких стало тільки 11? Невже люди, зібравшись за новорічним столом, можуть так різко поміняти свою думку?", - дивується президент "Динамо".

"Станом на даний момент в українському футболі є один конфлікт: ситуація з договірним матчем між «Металістом» і «Карпатами». Мені як президенту клубу незручно обговорювати, чи був цей поєдинок дійсно договірним чи ні. Але є відповідні інстанції, які необхідно пройти і тільки таким шляхом довести несправедливість звинувачень на свою адресу, якщо вони дійсно несправедливі.

Зараз же, мені здається, потрібно зробити все для того, щоб країна зберегла те, чого вона домоглася і те, що вона має.

Я впевнений, що і наші матчі з "Бешикташем", і єврокубкові поєдинки "Шахтаря" і "Металіста" відбудуться. Інакше це буде катастрофа для всього нашого клубного футболу. Ми будемо виглядати якимись первіснообщинним людьми, якщо допустимий дискваліфікацію України через амбіції якихось людей", - підсумував Суркіс, повідомляє ТСН.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ