Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Суркіса звинуватили у фальсифікаціях

Підтримка Григорія Суркіса колективними членами ФФУ, про яку той говорить, не має нічого спільного з дійсністю. Такий висновок можна зробити зі слів Сергія Стороженка.

"Я почув у Рівному як приймалися рішення на користь Суркіса - коли не було кворуму на засіданні", - продовжив він.

"Голосування відбулося, 1 голосу не вистачило для простої більшості і представник ФФУ диктував "потрібне" рішення", - додав Стороженко.

"Чи, наприклад, вистуав пан Поліщук і казав: "Мене викликав голова облради і цікавився як будемо голосувати", - згадує Стороженко.

"Я пішов в облраду і запитав про це. Виявилося, що голова облради спілкувався з Поліщуком і цікавився що тому треба, обіймалися, пили каву, а зараз Поліщук каже про тиск", - заявив Стороженко.

"Якщо так, то давайте іск, і голови облфедерацій підуть у суд, бо ніхто не дасть заплямовувати свою репутацію", - розповів він.

"Зараз зібрали 7 невідомих нікому людей з Івано-Франківська. Вони з Ревуцьким записують фільм, як над ними знущалися, як на них тиснули", - заявив чиновник.

"Про 24 колективних члена ФФУ, що підтримують Суркіса - 11 дійсно підтримують", - додав він.

"Залишається 13. Серед доказів їх "підтримки" - якийсь лист з Севастополя - хто, де, коли, за яких обставин підтримував - незрозуміло", - сказав він.

"У виконкомі, де 21-21 особи, є 5-6 людей, котрі підтримують Суркіса. Бандурко враховує лист, а я враховую постанову Виконкому, яка в мене є", - зазначив він.

"Сумщина - з 22 людей 9 не були присутні, і їх опитували телефоном - жодний не міг сказати потім, про що їх опитували", - розповів Стороженко.

"Бандурко посилається на документи, які не мають юридичної сили чи вже втратили її", - резюмував він, повідомляє Чемпіон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ