Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суслов склав повноваження голови «Батьківщини молодої»

Заступник голови Української соціал-демократичної партії (УСДП), народний депутат України (фракція «БЮТ-Батьківщина») Євген Суслов склав із себе повноваження голови Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Батьківщина молода». Про це оголосив сам Євген Суслов на сьогоднішньому засіданні правління громадської організації, повідомила прес-служба УСДП.

«У зв’язку з тим, що я займаю посаду заступника голови Української соціал-демократичної партії, не вважаю для себе можливим та моральним очолювати молодіжну організацію іншої партії, хай навіть і братньої. Сьогодні дуже важливо, щоб не було спекуляцій щодо цього», – заявив він.

Євген Суслов зазначив, що за роки існування «Батьківщини молодої» ним та його командою виховано цілу плеяду яскравих, патріотичних, принципових молодіжних лідерів. «Саме тепер, коли вся українська політика, вся Україна перебувають у пошуку якісно нових політиків – моє рішення може слугувати хорошим шансом для появи на політичному Олімпі нових імен, котрі докладуть усіх зусиль для повалення існуючого злочинного режиму і розвитку нашої Держави», – сказав політик.

Заступник голови УСДП також запевнив, що й надалі залишатиметься членом ВМГО «Батьківщина молода» та всіляко допомагатиме розвитку організації. «Мені не соромно за «Батьківщину молоду» – це громадська організація, яка дуже багато чого досяглаза останні 5 років. І я буду й надалі залишатися членом «Батьківщини молодої», допомагати розвиткуорганізації», – підкреслив він.

Своїм рішенням правління призначило позачергову всеукраїнську конференцію організації, яка обере нового голову. До рішення конференції повноваження голови виконуватиме перший заступник голови ВМГО «Батьківщина молода» Олег Куявський.

Крім того, правління внесло зміни до документів організації, призначило керівником виконавчого секретаріату Андрія Шекету, обговорило питання винесення на конференцію питання про присвоєння Євгену Суслову звання Почесного голови організації, визначило делегатів від організації на саміті YEPP, який відбудеться в лютому в Будапешті.

Нагадаємо, 23 грудня 2011 року VIII з'їзд Української соціал-демократичної партії обрав своїм лідером народного депутата від фракції «БЮТ-Батьківщина» Наталію Королевську. Заступниками голови УСДП обрані Євген Суслов та Володимир Ткаченко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ