Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суспільне запускає програму практики для студентів

Суспільне запускає програму практики для студентів. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Суспільного.

Із 2 квітня стартує відбір учасників програми "Практика на Суспільному". Суспільний мовник пропонує студентам та випускникам українських вишів познайомитися із виробництвом телевізійних шоу, здобути перший досвід роботи у медіаіндустрії й долучитися до створення суспільного мовлення в Україні.

Програма розрахована на 2 місяці: діятиме з 22 квітня по 22 червня у київському телецентрі на Мельникова, 42. Учасники "Практики на Суспільному" побувають за лаштунками кількох телевізійних шоу, попрацюють на знімальному майданчику. Також дізнаються про різні етапи телевізійного виробництва й ролі всіх його учасників: від адміністратора до шоу-ранера, від випускового редактора до генерального продюсера. Побувають на лекціях та тематичних майстер-класах.

"Дуже часто навчальна практика для студентів є чимось формальним і нудним. Ми прагнемо змінити такий підхід. Молоді фахівці можуть навчитись чогось тільки тоді, коли отримують реальні завдання. Практика на Суспільному – це чудова нагода проявити себе, побачити телебачення "зсередини" і здобути нові практичні вміння та прикладні знання у галузях телевиробництва й комунікації", – розповіла про програму PR-директорка Суспільного Вікторія Сидоренко.

Всі, хто успішно пройде "Практику", отримають сертифікати та рекомендаційні листи від керівників, а на їхню "випускну вечірку" завітають зірки українського телебачення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ