Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Сутенерку, що вербувала дівчат для роботи в Іспанії, затримали у Львові

У Львові правоохоронці затримали зловмисницю, котра вербувала дівчат для роботи у секс-індустрії. Затримана перебувала у розшуку за скоєння кримінального правопорушення, невдовзі суд обере для неї міру запобіжного заходу, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

12 березня працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у Львівській області затримали в Міжнародний Аеропорт "львів" імені Данила Галицькогоу о 20-річну уродженку Харківської області, яка вербувала молодих дівчат для їх подальшої сексуальної експлуатації в готелях та курортних містах Іспанії.

Зловмисниця перебувала у розшуку за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від п’яти до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна або без такої.

Окрім того раніше правоохоронці встановили чотирьох громадянок України, потерпілих від злочинних дій затриманої, якій невдовзі суд обере міру запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ