Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суворов: Приклад Майдану заразний для росіян

Суворов: Приклад Майдану заразний для росіян. Про це Суворов сказав в інтерв'ю кореспондентові Укрінформу.

Колишній радянський розвідник, письменник Віктор Суворов вважає, що президент РФ Путін розв'язав озброєний конфлікт на Донбасі, оскільки побоювався зародження Революції Гідності в Росії.

«Нормальне людське життя було небезпечним прикладом для народів Радянського Союзу, і нашим вождям потрібно було знищити ось цю базу для порівняння, щоб ніхто не бачив хороше життя за кордоном... Приклад Майдану заразний для російського народу, російський народ може поставити питання: а чому у нас злодії не сидять? І Путін має задавити, він захищає, він обороняє свою владу», - відзначає він.

Письменник підкреслив, що Путін розпалює військові дії на південному сході України, оскільки інакше його влада знаходиться в небезпеці.

«Він (Путін - ред) людина, не здатна прораховувати свої ходи хоч би на один вперед - це абсолютно точно. Він пов'яз у Донбасі: вийти звідти він не може, годувати Донбас він не здатний. Якщо піде, його відразу скинуть. Його люблять тому, що він рухає кордони Росії вперед і вперед. Якщо він зупиниться, його розтопче той же самий натовп, який він розпалив. Тому він змушений йти вперед. Це як на крижаній вершині Евереста: або ж він дереться вперед кігтями, або ж утриматися там не можна, ковзає вниз і розбивається в прірві».

Повну версію інтерв'ю читайте тут. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ