Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Світові букмекери ставлять на Януковича

Світові букмекерські контори, які приймають ставки на президентські вибори в Україні, значно поліпшили прогноз по перемозі на виборах Віктора Януковича. Мабуть, свою роль зіграли останні опубліковані дані соцопитувань, –повідомила газета «Сегодня».

 

Так, контора Bwin зменшила за місяць коефіцієнт виграшу по лідеру опозиції з 1,67 (у грудні) до 1,2. Це означає, що, поставивши 1 гривню на Януковича, ви зможете наварити лише 20 копійок.

 

А ось шанси Тимошенко Bwin, навпаки, зменшила, підвищивши коефіцієнт з 2,07 (у грудні) до 3,2. Таким чином, якщо Юлія Володимирівна переможе, то ті, хто поставив на неї, зможуть заробити 2 грн. 20 копійок на кожній гривні. Як відомо, чим вищі у претендента шанси на перемогу, тим коефіцієнт нижчий.

 

Зовсім погані справи у Арсенія Яценюка. За місяць його коефіцієнт підскочив у 2 рази - з 23 до 50! А сам кандидат перемістився з 3 на 5 місце, поступившись «бронзою» Сергію Тігіпку (Ющенко залишився на 4 місці). Коефіцієнт Тігіпко зменшився в 3 (!) рази, став 10. А ось найбільш безпрограшна ставка - на вихід у другий тур Тимошенко і Януковича - взагалі зникла з котирувань Bwin. А шкода. Ще місяць тому, поставивши на такий більш ніж ймовірний підсумок першого туру 1000 доларів, можна було отримати 1200 доларів.

 

Нагадаємо, що зробити ставку можна трьома способами - завівши гаманець web-money (і перерахувавши з нього гроші), або за допомогою кредитної картки, або ж відіславши через банк ставку грошовим переказом.

 

«Сегодня»

-
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ