Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Світові джазмени виступатимуть у Львові

Із 2 по 9 грудня у Львові на сценах Львівській філармонії, етно-джаз клубу „Лялька” та театру ім.Марії Заньковецької триватиме VII Міжнародний фестиваль „Jazz Bez 2007”. Про це в коментарі „Гал-info” повідомив прес-секретар МО „Дзиґа” Юрко Вовкогон. За його словами, відкриття фестивалю відбудеться у клубі „Лялька” концертом BekBekson „Rorajna” в неділю 2 грудня о 19:00.
„Проте найголовнішим гостем нашого фесту є Lee Konitz, патріарх американського джазу, який розпочав свою творчу діяльність ще в сорокових роках і є провідним джазменом у Сполучених Штатах” – повідомив Юрко Вовкогон.
„Вже сьомий раз „Дзиґа” та громадське об’єднання „Вірменська,35” організовує фестиваль „Jazz Вez”, який буде тривати вісім днів і на який будуть запрошені зірки українського та світового джазу. Зокрема серед запрошених гостей «Trio Mencel»  (США-Польща); «Dzyga Imagen Quintet» (м.Львів, Україна) ;«BigBаnd» (м.Львів, Україна);  «Five Spots»; Petras Vysnyauskas; Roberta Piket; Klaus Kugel; Maрk Toкaр; Юрій Яремчук та інші. Фестиваль об'єднає українські міста:Львів, Тернопіль, Рівне, Перемишль, Сянок, і, крім того, паралельно триватиме із польським джазовим фестивалем” –говорить Юрко Вовкогон. 
За словами організаторів, "Jazz Bez" – це тиждень різноманітного джазу: традиційного і авангардного, українського та світового, класичного та сучасного, який задовольнить смаки найвибагливіших прихильників джазу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ