Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Світовий банк офіційно продовжив позику для реконструкції системи водопостачання Львова

Світовий банк офіційно продовжив термін дії позики на  реалізацію проекту „Водопостачання та каналізації міста Львова”. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, на звернення міського голови міста Львова Андрія Садового та заступника міністра фінансів Кабінету Міністрів України Віталія Лісовенка, а також за результатами візиту представників Світового банку  Такао Ікегамі та Клауса Рінгскока до міста Львова у листопаді 2006 року, Світовий банк прийняв ріщення про перенесення  дати закриття Проекту „Водопостачання та каналізації міста Львова” на 31 грудня 2007 року.
Про згадане рішення Світовий банк повідомив в офіційному листі від 20 грудня 2006 року, скерованому на адресу Міністерства фінансів Кабінету Міністрів України. Початково Проект передбачалось завершити до 31 грудня 2006 року. Проте для завершення повного об’єму робіт, які передбачені Проектом, зокрема виконання контракту „Створення зон тиску, заміна трубопроводів та реконструкція насосних станцій”, термін дії позики був продовжений. 


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ