Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Світовий конгрес українців уже привітав усіх з Христовим Воскресінням

Світовий конгрес українців привітав ієрархів і душпастирів українських Церков у всьому світі, а також усіх українців в Україні та в діаспорі з найбільшим і найвеличнішим святом – Днем Христового Воскресіння! Повідомила прес-служба Світового конгресу українців.

 

«Символізуючи собою перемогу добра над злом, життя над смертю та світла над пітьмою, Великдень згуртовує нас у любові до воскреслого Сина Божого та надихає вірою у життя вічне. Цей світлий день нагадує про обов’язок жити за законами добра, згідно з Божими заповідями та з основами християнської моралі, а також дає надію на торжество справедливості та духовно зміцнює мільйони українців, що проживають у різних частинах світу. Віра у Христа століттями допомагала нашому народові вистояти у найважчі часи та єднала в боротьбі за вільне і гідне життя.

 

У день великого Христового Воскресіння Світовий конгрес українців закликає все світове українство уславити Сина Божого та спільно піднести Великодню молитву за краще майбутнє для України та українського народу.

 

Нехай же світло Христового Воскресіння зігріває і оберігає всіх українців та приносить у кожну родину мир, радість і благополуччя на довгі літа!

 

Нехай Боже благословення зміцнить наш народ у єдності, додасть віри у власні сили, а також натхнення й далі продовжувати спільну працю задля утвердження Української держави та консолідації усього світового українства!

 

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!»

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ