Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Світовий конгрес українців закликав громадян України прийти на вибори

Напередодні президентських виборів, які відбудуться 17 січня 2010 р., Світовий конгрес українців (СКУ) закликає всіх громадян України усвідомити значимість цієї події та виявити свою волю в обранні майбутнього Президента України, використавши одне з невід’ємних надбань демократичного суспільства – право голосу. Здобута 18 років тому незалежність України дала змогу українському народові усвідомити практичну цінність демократії, переконатись у можливостях народовладдя та у власних силах, зокрема під час виборів останніх років, йдеться у повідомленні СКУ.

«СКУ вірить, що український народ самостійно зробить правильний громадянський вибір під час президентських виборів 2010 р., від чого до великої міри буде залежати розвиток Української держави та його власне майбутнє.

СКУ вважає вибори Президента України внутрішньоукраїнською справою, яку мають вирішити виключно громадяни України.

СКУ закликає всіх кандидатів на пост Президента України до чесного ведення виборчого процесу, що засвідчить їхню відповідальність перед виборцями та повагу до найвищої державної посади, на яку вони претендують.

СКУ організує місію міжнародних спостерігачів від української діаспори, щоб сприяти забезпеченню виконання волі виборців та підтримати Україну на шляху її демократичного розвитку», – зазначено у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ