Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Свобода” блокуватиме прийняття бюджету розвитку Львова-2007, якщо в ньому не передбачать коштів на добудову пам’ятника Бандері

ВО „Свобода” блокуватиме прийняття бюджету розвитку Львова-2007, якщо в ньому не передбачать коштів на добудову пам’ятника Степанові Бандері, — заявив „Гал-info” голова фракції ВО „Свобода” у Львівській міській раді Василь Павлюк. Свободівці, за його словами, пропонували, щоб на добудову пам’ятника, який будують на площі Кропивницького, передбачили цьогоріч 550 тисяч гривень. Однак, якщо включення будівництва пам’ятника до переліку об’єктів, які фінансуватимуть за рахунок міського бюджету розвитку на цей рік, погодити вже вдалося, то самої суми, яку виділять на ці потреби, ще не визначили.
 „Це просто ганьба, що ми стільки років не можемо добудувати цей пам’ятник. Для нас це принципова позиція і якщо в цьогорічному бюджеті розвитку Львова не виділять коштів на це. То ми не те, що не голосуватимемо за бюджет, але будемо блокувати його прийняття”, — заявив Василь Павлюк.
Крім цього, принциповими для „Свободи” питаннями є вирішення проблеми із тепловими господарствами Львова, а також проблеми із сміттєзвалищем. Як заявив Василь Павлюк, якщо виконавчі органи влади не подадуть чіткого бачення якнайшвидшого розв’язання цих проблем, то ВО „Свобода” за бюджет розвитку Львова-2007 не голосуватиме.
Нагадаємо, бюджет розвитку Львова-2007 прийматимуть завтра, 13 лютого, на сесії Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ