Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Свобода» два дні радилась, чи виходити з КОДу

Політрада партії ВО «Свобода» у минулі суботу та неділю вирішувала, чи виходити з опозиційного об’єднання КОД. Про це сьогодні, 28 листопада, в коментарі Гал-інфо зазначив голова прес-служби партії Юрій Сиротюк. За його словами, під час політради тривали жваві дискусії з цього приводу і офіційна заява партії вже готується.

Він коротко окреслив головні думки, які звучали під час обговорення: «Чинний формат КОДу є неприйнятним. КОД, фактично, порушив свої декларації, адже головною вимогою об’єднання було припинити політичні репресії та відпустити на волю політв’язнів Луценка та Тимошенко. Спільне голосування по закону про вибори – це ні що інше, як зрада інтересів Тимошенко її колегами».

«Однак, ми розуміємо, що вирішальним для України буде 19 грудня, адже наступного дня ми можемо прокинутися у новому СРСР і з цього приводу опозиції доведеться робити спільні дії. Розуміємо й те, що у такому форматі КОД просто непотрібний, але зважаючи на виклики, опозиція сьогодні повинна бути консолідованою, координувати свої дії, бо наш головний ворог – це не ті політичні сили, які зрадили декларацію КОД, а головний ворог – це режим Януковича», – зазначив Юрій Сиротюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ