Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Свобода» готова ділитися владою

«Прізвища заступників голови Львівської обласної ради станом на сьогодні ( 30 листопада) ще не відомі, і це не є принципово для нас. Думаємо, що ті політичні сили, які представлені у облраді, окрім «Свободи» і «Фронту змін», і «Наша Україна», і НРУ, які мають значну кількість депутатів, то вони мають бути представлені у відповідних органах Львівської обласної ради. Я думаю, що в четвер все складеться добре і будуть обрані заступники голови облради. Ми готові ділитися владою, ми готові віддавати комісії». Про це сьогдні, 30 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив новообраний голова Львівської обласної ради Олег Панькевич.

Він також додав: «Щодо очевидних опозиціонерів до нашої політичної сили, то наразі це питання є відкритим – і теоретично, і практично. Хто сьогодні може бути опозиційним до «Свободи» і яка це буде опозиція – це цікаво, бо «Свобода» завжди говорить, що вона є антисистемною політичною силою. Наші представники не змінюють своїх засадничих принципів і всі мешканців в цьому переконаються».

Відповідаючи на запитання Гал-інфо, як він оцінює реальність впливу на центральну владу трьох західних областей (Львівська, Тернопільська та Івано-Франківська), де головами обласних рад стали свободівці, він відповів, що це є свідченням політичної потуги ВО «Свобода».

«Свобода має три голови обласних рад в Західній Україні, і ми розуміємо, що несемо надзвичайно велику відповідальність перед громадою. Ми також розуміємо, що «Свобода» вже не є тільки регіональною політичною силою. Сьогодні наше керівництва представників «Свободи» у трьох областях стало демонстрацією нашої потуги. Тому західноукраїнські області можуть впливати на загальнонаціональну політичну ситуацію. Якщо всі три наші обласні ради матимуть єдину позицію, і ця позиція буде в інтересах чи то середнього та малого бізнесу, чи то загальнонаціональних інтересів, то до такої спільної позиції влада повинна дослухатися», - повідомив Олег Панькевич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ