Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Свобода» готова до перевиборів

ВО «Свобода» готова йти на перевибори. Так відреагували представники «Свободи» на звинувачення голови ЛОО "Батьківщина" Романа Ілика в тому, що "Свобода" не підтримала "батьківщину" під час зняття з виборчих перегонів. Про це сьогодні, 1 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міськраді Василь Павлюк.

«Я хочу побажати пану Ілику та керівництву «Батьківщини», щоб вони навели порядок у своїх рядах. Не треба шукати винуватців у інших партіях. Якщо «Батьківщина» буде домагатися визнати вибори недійсними, то «Свобода» їх підтримає. Ми не боїмося піти на перевибори, тому що ми знаємо, що було дуже багато порушень, і ми подавали позови до суду. Що ж стосується звинувачень «Свободи», то ми ніколи не надіялися на те, що хтось прийде і допоможу розібратися у наших внутрішніх проблемах», - заявив Василь Павлюк.

Він також додав: «Що ж стосується виборчого процесу, то ми готові підтримати «Батьківщину» та інші політичні сили, якщо будуть аргументовані докази порушень, і ми готові йти на перевибори. Те, що сьогодні «Свобода» на Галичині здобуває перемогу, це не означає, що ми вже задовольнилися цим результатом, ми готові йти на перевибори, щоб довести, що нас народ підтримує».

Голова юридичного відділу ВО «Свободи» Олег Махніцький заявив: «Ми будемо відстоювати свій результат в правовому полі, адже ми не знаємо, які підсумки підіб'є ТВК. Ми будемо відстоювати кожен голос свого виборця у будь-якому випадку».

Нагадаємо, що вчора, 31 жовтня, на прес-конференції у Львові голова ЛОО ВО «Батьківщина» Роман Ілик заявив, що «Батьківщина» вже не визнає вибори на Львівщині легітимними, тобто такими, що відбулися і планує апелювати до судів. Також Роман Ілик звинуватив «Свободу» у тому, що та не простягнула руку допомоги «Батьківщині» під час рейдерських атак. Нагадаємо, що згідно результатів екзит-полів на місцевих виборах на Львівщині ВО «Свобода» набирає 36%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ