Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

“Свобода” готова підтримати націоналіста Януковича

“Ми будемо лише вітати всі кроки, які будуть спрямовані на добро українській нації”, – так відповів на запитання журналістів «Які кроки Президента Януковича “Свобода” підтримуватиме?» голова Івано-Франківської обласної організації ВО “Свобода”, депутата Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич сьогодні, 16 лютого, на прес-конференції в Івано-Франківському прес-клубі реформ. Повідомив кореспондент Гал-інфо в Івано-Франківській області.

 

Водночас Олександр Сич зазначив “Плачі по втраті України не потрібні. Потрібний рішучий наступ і послідовна боротьба з будь-якими антиукраїнськими кроками нових-старих можновладців”. ВО “Свобода” “стане ядром національного спротиву антиукраїнським діям Януковича та гуртуватиме навколо себе національну опозицію”. На місцевих виборах, коли б вони не відбувалися, “свободівці прийдуть до всіх рад, бо тепер нація ще більше потребує націоналізму та дієвої ідейної сили, яка здатна очолити спротив”.

 

На переконання Олександра Сича, “результати президентських виборів були очікуваними”, бо “Януковича з небуття витягнув Ющенко, після його поразки у 2004 році, підписуючи з ним універсал”, а Тимошенко “відбілила” лідера Партії регіонів у червні 2009 року “намаганнями утворити спільну коаліцію “ПРиБЮТ”.

 

Олександр Сич поінформував місцевих представників ЗМІ про відкритий лист депутата Львівської обласної ради від «свободи» Ірини Фаріон Президенту Януковичу, у якому зазначено: “Ваше покликання служити московському хазяїну і вести Україну двомовним шляхом - природне і незмінне, Однак зовсім інше покликання в України, омитої кров’ю петлюрівських змагань і бандерівських звитяг”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ