Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Свобода» хоче з УНП спершу розпуститись, а потім об’єднатись з нею в одну партію

«Головним завданням для представників правих партій Львівщини є визначення кожним із них для самого себе, яку мету він ставить від можливого об’єднання правих сил», – повідомив під час «круглого столу», ініційованого з нагоди 88-ї річниці Злуки голова Львівської міської організації ВО «Свобода» Іван Гринда.
 Оцінюючи сучасну політичну ситуацію в державі, Іван Гринда зокрема сказав: «Зараз у Верховній Раді відбувається державний переворот представниками так званої антикризової коаліції, і їхня головна ланка – Партія регіонів — демонструє надзвичайну дисциплінованість у прийнятті певних рішень. Вони чітко знають, чого хочуть, яка мета їх діяльності. Така ж стратегічна мета повинна бути і в нашого об’єднання правих сил. Тому перш за все потрібно визначити стратегічну мету діяльності, яка і так є відомою. Ми маємо бути кращими і дисциплінованішими у досягненні певних рішень за антикризову коаліцію у парламенті, в доброму плані, звичайно».
«ВО «Свобода», як і УНП, ставить партійні інтереси нижче інтересів виборців і українського народу, тому ми закликаємо, згідно із Законом «Про політичні партії», до саморозпуску правих політичних партій Львівщини і об’єднання їх в одну політичну силу з метою отримання політичних дивідендів на майбутніх парламентських виборах. Ніхто не приховує, що стратегічною метою об’єднання є отримання політичних дивідендів на виборах», – зазначив Іван Гринда.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ